vi viskar "I heart you" till varandra innan vi skiljs åt, och kramas extra hårt för att hålla oss varma lite längre.
det var bara det.
bild fotograferad av Moa eller Anna, stulen från Jempa.

jag har varit i Edinburgh med några av mina finaste, och det var helt fantastiskt! vi gick på äventyr igenom staden, besteg Arthur's Seat i jakt på Camelot, bodde i ett slott, drack kaffe på samma café som J.K Rowling brukade göra, utforskade alla hörn vi hittade, och hade en underbar utekväll med mycket dans och jamande (vilket du bara skulle förstå om du var där, hah).

efter det har jag egentligen bara jobbat eller kramats med grabben min mest hela tiden. jag har även kommit in i dumma mat-vanor och fått höra att jag nästan ser ut att tyna bort lite grann, vilket inte känns bra någonstans. alla livets rutiner och liknande har hamnat lite på sned, och jag är mest bara stressad och orolig hela tiden. finner liksom ingen ork till något. men jag är glad, iallafall. och jobbar på förbättring. puss.
jag orkar inte riktigt blogga längre. jag har tappat lusten att skriva, och jag kan inte hitta tid för att lägga energi på det. mina dagar fylls av jobb och häng med pojkvännen, och mer än så är det inte just nu. hösten är på ingång (vilket jag älskar ändå), jag har ångest över vad jag vill göra med mitt liv, det finns inte tillräckligt med tid för alla vänner och alla böcker och alla pussar och alla minuter jag vill ha för mig själv. jag blir stressad över ingenting alls och har tappat alla vettiga rutiner jag någonsin haft.

på torsdag rymmer jag iallafall iväg till Skottland med några av mina finaste töser för ett par dagar. när jag är tillbaka tänker jag få ordning på livet och alla minuter. puss.