några timmar efter midnatt i måndags ringde Fred på dörren och gjorde mig sällskap i vardagsrummet med fransk musik. sedan dess så har han lånat en sovplats hos oss, och vi har varit ute på diverse äventyr mest hela dagarna. det är vår på riktigt här i staden, och jag börjar varje morgon med en kopp kaffe utanför dörren i solskenet.

hur som helst; i tisdags hälsade vi på hos hans föräldrar, åt lunch (varm toast och chai latte) på ett mysigt café runt hörnet, och sedan spenderade vi ett par timmar på en filt i deras lilla trädgård. efter det gick vi hem längs kanalen (från Angel till Bethnal Green) och kollade på film.

idag har vi ätit asgod lunch på The Gallery, promenerat kring Brick Lane och Spitalfields i några timmar, samt njutit av kaffe och brownie på en uteservering. efter det har vi (läs: jag) lagat vegansk pizza och kollat på ännu en film. himla fina dagar var det här, ja.
idag är det inte-ledig måndag och jag dricker kaffe istället för té för första gången på månader. har sovit en timme för länge, så riskerar att bli sen, men orkar ändå inte göra annat än att sitta här i sängen. inte ett dugg taggad på dagens långa skift, men så fort det är över så är det tisdag och då har jag fyra lediga dagar! de ska spenderas med besök från Brighton och häng utomhus i det härliga vädret, typ. puss.

förra söndagen tog jag tåget till Brighton och stannade där i ett par dagar. hängde med Fred, ibland i sällskap av hans vänner också, och gjorde det mesta från att kolla på film en hel kväll till att dricka kaffe ute i solen till att gå ner till piren till att dricka öl mitt på dagen. helt underbart litet ställe!

ps. dröjsamma uppdateringar på senaste tiden, men nu har jag nog kommit ikapp mina äventyr här. puss.



en torsdagskväll förra veckan spenderades med Jumper, Moa, Mimi, och Anna på Harry Potter Studios i Watford. eller Hogwarts, om man nu vill kalla det så. jag vet iallafall var jag allra helst skulle vilja bo om jag fick välja av alla platser i världen, mhm.

"the stories we love best do live in us forever, so whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home." - J. K. Rowling
hur gör man när man tror att man tycker om någon?
London är lite trist och grått, och jag ska jobba hela långa dagen. hej och hå.

en halv onsdag förra veckan kring Brick Lane, i sällskap av Jumper och Anna. jag älskar verkligen second hand- och vintage-butiker, men jag är nog sämst i världen på att faktiskt hitta något som jag vill ha eller som är värt att lägga några slantar på. annat än skivor då, och böcker.

obs. köpte inte Art Garfunkel-skivan. gillade bara omslaget.
okej, så det har varit lite tyst här den senaste veckan, och det får jag väl be om ursäkt för nu. men jag har varit upptagen med jobb och andra äventyr, andra prioriteringar liksom. jag skulle vilja säga att jag är tillbaka nu, men tyvärr så är inte det riktigt fallet. jag är visserligen ledig idag, men ikväll tar jag tåget till Brighton och stannar där i ett par dagar, så då finns inte mycket tid för annat. men efter det, så.

idag är jag hur som helst lite bakfull; tog mig bort till Holloway efter jobbet för att dricka några öl med mina tjejer och ramlade inte ner i sängen förrän vid kvart i sex imorse. men jag har precis suttit utanför dörren i bara mina trosor och en tröja, och det är så varmt och soligt idag att allt annat känns oviktigt. så jag ska mest bara försöka vakna till liv, städa och tvätta lite, och sedan hänga ute innan jag drar iväg till kusten. puss på dig.


i lördags var det lite soligt och ledigt, så då mötte jag upp Jumper (Jennifers nya smeknamn) för en runda vid Portobello Road Market. jag var på jakt efter en vinylspelare, men lyckades inte hitta någon. köpte ännu en skiva iallafall, så min samling växer trots att jag inte kan lyssna på något. hur som helst; en väldigt fin eftermiddag.

lite så där ser min nya tatuering ut då; ett enkelt ankare. jag älskar den nästa mer och mer för varje gång jag kollar på den, trots att den fortfarande är lite lätt svullen och redan har börjat klia. men visst fan är den tjusig? här är en mer detaljerad bild, tagen i studion direkt efter.
photo: me

idag var dagen för min femte (eller sjätte, beroende på hur du räknar) tatuering, vilket var en och en halvtimme av uthärdlig smärta. jag låg mest bara och blundade eller spelade diverse spel på telefonen, samt hade en och annan kort diskussion om musiken som vi lyssnade på; Depeche Mode's senaste album, som jag hade fått välja och som alla gillade. världens bästa session, om du frågar mig.

men ja, nu har jag alltså ett fint ankare på sidan av högra låret. bild kommer så fort svullnaden har lagt sig, för just nu ser det mest bara läskigt ut.
klockan är strax efter halv nio på morgonen och jag är helt ensam på rummet. eller, jag har Keston Cobblers Club som sällskap i högtalarna. helt klarvaken, men fortfarande otroligt trött ... jag har sovit i ungefär sju timmar, vilket är lagom, och nu ska jag vara vaken i minst sexton timmar eller så. helt bisarrt, om du frågar mig. nåväl. måste bara få denna dag att passera smidigt och fint, för då kommer torsdag (med jobb till klockan fem och sedan häng med vän) och fredag (med tatueringstid och sedan ledig helg) vara här hur snabbt som helst!

på tal om ingenting; jag har sålt min stora systemkamera nu. förhoppningsvis så kan jag köpa en ny, som är mindre och enklare att bära med överallt, imorgon eller till helgen. då ska bloggen bli roligare med bilder och grejer! har en del nya saker som jag vill visa upp för dig, och London är så vackert med aprilsolen just nu, så fotografering ska det bli. jag lovar.

god morgon, god morgon. idag är det måndag och första veckan av april har nu tagit sin början. jag ska jobba dubbelskift och inte mycket mer än så. jag är för tillfället helt orklös och vill inte lämna sängen, men jag ska försöka ändra min inställning inför dagen och bli lite mer positiv istället. får nog dra igång lite Abba på hög volym i hörlurarna och dansa på vägen till tunnelbanan, ha.

jag har förresten skaffat mig ett par nya glasögon (som ni ser på bilden ovan)! egentligen så har jag inte tänkt använda dem så ofta, men jag har fått någon röd fläck i mitt ena öga så jag har väl inget annan val just nu. tur att jag älskar dem iallafall.