två från Stockholm, två från lite mer än en vecka sedan.
broar över stilla vatten är nog lite min grej ändå, och trånga gator i Gamla Stan är kanske det finaste.
hej, jag lever fortfarande. har bara spenderat den senaste veckan med att landa tillbaka i London och vänja mig vid nya lägenheten, samt varit på små äventyr med tjejerna och spenderat ledig tid med grabben. på jobbet är allt lite som vanligt, men jag har en positivare inställning och allting känns aningens bättre (särskilt när min manager igår sade att han hade saknat mig när jag var bortrest, så himla fint).

lite bilder och roligare historier kommer när jag har tid. nu måste jag sova, för imorgon är det dubbelskift som gäller, och på fredag tar jag tåget ner till Brighton för kanske sista gången (då grabben ska flytta till London snart, hurra hurra). puss puss.
Elin, Linnea, och Malin.

hur var festivalen då?
jag var förkyld, det spöregnade på torsdagen, både jag och Elin verkade klaga på allt, och det där med att sova i sovsäck är inte riktigt min favoritgrej. MEN, det var otroligt värt det. jag åkte ju dit för att se Modest Mouse och Band of Horses, men de förstanämnda ställde in någon vecka innan - vilket fick mitt hjärta att gå itu. men Band of Horses var underbara, trots att de inte spelade St. Augustine som är min favoritlåt. jag tror dock att det bästa var Two Door Cinema Club; jag blev helt nyförälskad och lyssnar knappt på något annat just nu! annars så var ju Wintergatan såklart det vackraste, ni anar inte hur fint det var att få se Martin Molin (från nedlagda Detektivbyrån) stå på en scen igen.

jag har inte så mycket att säga om själva flytten från Hultsfred till Stockholm, annat än att det var enklare för mig att resa dit och ta mig hem. festivalen var väldigt liten också, vilket jag faktiskt föredrar, med ett lagom antal besökare och inte för långt mellan områden.

så, kort och gott, en helt okej festival. trots att Modest Mouse inte fanns i närheten.


min pepp-låt nummer ett! den gör mig glad vilket humör jag än är på. åh, älskar den så mycket.
 
jag hade tänkt fotografera och göra någon trevlig bildserie av hur det gick till när vi flyttade till Kråkboet i Hackney, men mellan alla tunga väskor och minst en shot tequila varje gång vi kom till nya lägenheten så glömde jag helt enkelt bort. fick ett par stycken bilder, men de ligger på min kamera och jag har gömt sladden någonstans. så, det jag har att bjuda på är dessa från mobilen: nycklar och Mimi med en grannkatt!

flytten gick iallafall rätt smidigt, och jag blev klar med allt mitt på en dag. har inte så mycket saker ändå, men mycket mer än vad jag faktiskt trodde, ha ... hur som helst, jag har inte hunnit göra så mycket med mitt rum eller så ännu, men så fort jag är tillbaka från Sverige ska det fixas. jag behöver köpa en byrå och ett litet bord, så min plan är second hand och marknader! ska få det så fint där inne så, särskilt då vi har fått allting nymålat och fixat nu när jag har varit borta också. åh, inredningspeppen!
hej från Sverige! tog flyget tidig morgon igår och nu är jag hemma i sommaren. självklart så har jag blivit förkyld också, det hör ju till ... kommer väl må sådär imorgon när Hultsfredsfestivalen drar igång. nåväl, jag gjorde Arvikafestivalen med ca 40 graders feber för några år sedan, så det här ska nog gå!

hur som helst; där borta i London har jag precis flyttat till en ny lägenhet med de tre finaste, och trots att vi inte har mottagning för telefonerna eller bredband för datorerna ännu så är det hur bra som helst. visst är jag glad över att vara hemma i Skokloster just nu, men jag skulle ljuga om jag sade att jag inte saknar mitt London redan.


så det här ovan har hänt, och det är rätt så jävla fint.