hösten är nog den finaste årstiden, och höst-London är kanske mitt favorit-London. ingen tvekan.
idag har jag varit ledig igen, vilket var sjukt härligt med tanke på att gårdagens dubbelskift kändes som en hel evighet. planen för dagen var att chilla och sedan gå till tatueringsstudion för att fylla i min tatuering lite, men grabbarna ringde och behövde ändra tiden till på torsdag. jaha. så istället har jag varit hemma och städat, samt handlat mat inför veckan. finast idag var iallafall när jag köpte en take away soy cappuccino från det organiska caféet här nedanför, och satt på våran lilla bänk utanför lägenheten med Modest Muse i lurarna - ba njöt av stunden liksom.
lördagsförmiddag och jag är ganska så nyvaken. har jobbat alldeles för många dagar och skift i rad, så lite ledighet är hemskt uppskattat! jag har inga särskilda planer för dagen egentligen - kanske tar en runda på stan i jakt på en ny kappa, eller så svänger jag förbi tatueringsstudion för lite häng där. annars så stannar jag nog bara i lägenheten mest hela dagen. just nu ska jag iallafall fokusera på mitt kaffe och favoritlåtarna av Depeche Mode, bara njuta lite liksom.

hur som helst. första inlägget i den här nya bloggen då. jag vet inte vem som hänger med hit, men du som gör det kommer nog märka lite skillnader på en del saker och ting. förhoppningsvis bra skillnader, men det återstår väl att se. designen är i princip samma iallafall, men det är mest just nu innan jag har kommit på något bättre. puss.