kan jag bara få säga att idag var en riktigt bra dag?
ledig från jobbet, så fick sovmorgon och vaknade upp med Fredrik brevid mig. hängde lite hemma, och drog sedan ut för att äta frukost/brunch på ett litet café här i närheten som är jättemysigt. efter det promenerade vi till Hackney Central och kollade lite butiker, samt handlade mat och grejer. hem igen för en sen lunch och några avsnitt av Buffy the Vampire Slayer, och allmänt häng med många kramar. nu är jag ensam i sängen och tänker sova, för imorgon är det dubbelskift som gäller. puss och god natt!
jag har blivit beroende av honom; hans händer över min rygg, hans armar runtom mig, hans leende när vi pussas, hans näsa mot min, hans hud under mina fingrar, hans andetag mot min nacke, hans röst när han pratar om något allvarligt, hans skratt när jag lyckas kittla honom, hans "good night munchkin" innan vi somnar, hans arm om min midja när vi går ute, hans hand i min, hans mjuka underbara läppar, och hela honom egentligen.

jag har blivit beroende.
 
återigen så har jag lagt bloggen på sidan och inte alls tänkt mer på den. jag har velat skriva, men livet har kommit i vägen. de senaste två veckorna har varit ganska jobbiga, av anledningar som jag inte riktigt vill dela med mig av, men allting är på väg mot det bättre.

jag har haft semester iallafall, men det blev inget Sverige och det har inte blivit något spännande London-sommar-häng heller. däremot så har jag besökt sjukhuset en dag och fått dropp på grund av magsjuka som gjorde att jag inte ens kunde få i mig vatten, och det var ganska så spännande, hah.

hur som; så gott som varje dag och natt har spenderats med grabben (som jag förresten har varit ihop med i tre månader idag, hurra!), och trots att vi inte alltid har gjort särskilt mycket så har det varit fint med kramar mest hela tiden. jag är så jävla kär, alltså.