första halvan av förra lördagen spenderades i Victoria Park, där det var picknick för Coral som hade fyllt år ett par dagar innan. alla hade med sig mat och snacks, juice och alkohol, glatt humör och några instrument (för vi hade live band)! otrolig tur med vädret också, då det var varmt och soligt mest hela tiden. efter ett par fyra timmar tog vi oss alla vidare mot Stamford Hill, där det var klubb med tre olika folkband och billig öl. åh, jag hade en sådan himla fin dag med ungefär alla mina favoritpersoner. puss.
här ekar det tyst och tomt, som vanligt. men jag är upptagen med jobb, lägenhetsflytt, vänner, och pojkvännen. fortfarande. det finns liksom inte mycket tid över till annat, och helt ärligt så är det nästan lite skönt. minus all jävla stress, då. men det mesta är helt löst nu och snart får jag en helt ny vardag att anpassa mig till. trots att jag är inne i lite av en svacka med mig själv just nu, så är livet rätt så fint. puss.
hej och förlåt för den kassa uppdateringen. förvisso så har det varit så mest hela tiden ända sedan jag startade den här nya bloggen, trots att jag då bestämde mig för att faktiskt lägga tid på detta och göra något intressant av det. och hur har det gått? helt åt helvete.
just nu skyller jag på stress med att byta boende, långa skift på jobbet, all ledig tid som fylls av häng med grabben eller brudarna, samt jättetråkigt väder som får en att aldrig vilja gå ut igen. det är grått mest hela tiden och igår så HAGLADE det. var fasiken tog våren/sommaren vägen?

hur som helst. ikväll ska jag jobba igen, och för en gångs skull så ser jag faktiskt nästan fram emot det. sedan har jag ledig helg och imorgon ska det vara fest från morgon till kväll! nu ska jag slänga ihop en liten frukost och kolla på någon tv-serie. puss.

hängde ju hos grabben i Brighton de fyra första dagarna av denna vecka. vi hade det fint som vanligt, och helst så ville jag inte alls ta tåget tillbaka till London. allting känns liksom så mycket bättre när man vaknar upp tillsammans i samma säng, dricker juice med isglass i, kollar på science fiction-filmer, lyssnar på allt från 90-tals-skate-pop-rock till klassiska toner, går på bio, promenerar runt i den lilla staden, kör på spontan pub-runda, och sitter vid stranden mitt i natten för att lyssna på vågorna. och när man kan pussas precis när som helst.

nåväl. nu jobbar jag i princip hela helgen, och allt känns rätt okej ändå.

hur fint är inte detta då? en av de allra första filmerna i färg någonsin, och så visar den lite av hur ett centralt London kunde se ut en vanlig dag.

idag åker jag förresten till Brighton i ett par tre fyra dagar, så här blir det nog ganska tyst. igen. förlåt.
fynd på marknader, shoppingrundor på stan, lunch på det bästa vegan-caféet, iskaffe i solen, tåg- och bussresor lite överallt, och allmänt sjyst häng. lite så har mina senaste dagar sett ut med mamma och lillebror här. idag ska vi åka till Hogwarts (igen, för min del) och uppleva lite magi. imorgon är det tatueringstid för mamma och efter det ett besök till Camden, innan de tar flyget hem igen. himla fint, om du frågar mig!
lite så här kan min frukost se ut en vanlig morgon. mörkt bröd med vegansk ört-paté-grej (asgod), skivad gurka, apelsinjuice, och kaffe eller té.

just nu är jag precis klar och redo att dra iväg för att möta upp med min mamma och min lillebror; planen är några marknader här i öst, och sedan får vi se vad vi känner för ikväll! men du, vi hörs när vi hörs då. ha en fin dag.

ps. om exakt tre månader fyller jag tjugotre år. herregud.

utsikt från ett fönster till ett stökigt pojkrum i Brighton. ett gult och glatt hus, som jag tycker om.

imorse vaknade jag upp tillsammans med den där grabben igen, och trots att vi knappt hann säga "god morgon" innan han var tvungen att springa till sitt tåg så var det himla fint. jag tog bussen hem, och sedan dess har jag kollat på The Walking Dead och långsamt gjort mig redo för ännu en kväll på jobbet. inte så värst peppad, då gårdagens dubbelskift kändes som en evighet, men det ska nog gå bra ändå. imorgon är jag iallafall ledig, och vet du vad? min mamma och min lillebror kommer hit! de stannar tills på torsdag och åh vad skönt det ska bli att få se dem igen!
nu måste jag rusa till bussen, hej hej.
och så var det första maj helt plötsligt. den femte månaden, och början på den riktiga våren. jag kan fortfarande inte greppa att det är soligt nästan varje morgon och att det inte blir mörkt förrän strax efter åtta-nio på kvällen. don't get me wrong though; jag älskar det!

och ja, jag vet att bloggen har hamnat lite på sidan av just nu, då mitt intresse för hela grejen är minimalt. jag vet inte varför, men jag känner mig liksom aldrig särskilt sugen på att skriva om något här ... ingenting känns riktigt "jag" med den här bloggen och en del känns bara framtvingat. ska klura lite på hur vi ska göra med detta, då jag fortfarande tycker om att skriva och publicera saker (om så bara för min egen skull).

hur som helst; under den senaste veckan så har jag mest hängt med grabben Fredrik eller sprungit runt på restaurangen. kollat på en hel del filmer, druckit lite för många pints öl eller cider alldeles för tidigt, hängt ute i solen, samt kramats mest hela tiden.

nu är jag iallafall ledig och ensam i två dagar, så jag har mest tänkt hänga lite i centrala stan och lite i någon park med en bra bok.