16:03:2013

photo: me (det stora tegelhuset i mitten är mitt fina Cambridge Court och hem här i stan, hej hej)

klockan nio imorse kom jag hem, tjugofyra timmar efter att jag först hade lämnat lägenheten för att dra till jobbet, och gick till sängs. hade ett dubbelskift på jobbet, som var både lugnt och stressigt och tråkigt och roligt. strax efter midnatt tog jag mig hemåt och tänkte sova, men så fick jag ett sms från Ally med en inbjudan till något warehouse party i Hackney och bestämde mig för att dra dit istället. så, runt två trädde jag in i ett stort hus fullt med folk och hög musik, tequila och apelsinjuice, ljusslingor längs väggarna och en bar längst in i ett hörn. dansade mitt på golvet, upp för trappor, inne på ett litet rum, med kända och okända människor, helt hur jag ville.

konstpaus. just nu när jag sitter och skriver detta så pratar jag även med Jennifer som står här inne i rummet, och jag sade att jag försöker skriva detta blogginlägg men att det inte går något vidare, varpå hon sade "men det är ju för att du är en skitbloggare". vi är så snälla mot varandra. konstpaus slut.

efter okänt antal timmar började folk rörar sig hemåt, för natten hade blivit morgon och bakfyllan började sakta men säkert krypa sig fram. jag, Ally, och Coral tog en powernap i sängen på rummet innan vi gav oss iväg i olika riktningar till olika hem. så, klockan nio imorse kom jag hem och slängde mig ner bland mina kuddar och täcken.

nu är jag vaken och mår bra, så snart ska det fixas frukost/lunch/middag och sedan tror jag att det är dags för lite öl. puss.

namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras ej)

blogg/URL:

kommentar:

Trackback