06:03:2013


dagens lunch: smoothie (gjord på vatten, mandelmjölk, spenat, en banan, blåbär, och jordgubbar), lingongrova med tofu "cream cheese" och röd paprika, samt lite valnötter. förvånansvärt mättande, och helt sjukt gott!
har lite försiktigt gett mig in på den så kallade 30 day smoothie challenge-grejen som jag har hört om lite här och var, och än så länge går det bra. ersätter alltså ett mål om dagen med en smoothie var och varannan dag. skönt tycker jag, som inte alls gillar att laga mat egentligen.

annars idag så har jag städat lite i lägenheten, svängt förbi grabbarna på tatueringsstudion för att prata om min nästa tatuering, handlat mat på Tesco, och sedan tog jag bussen bort till Islington och hängde på PETA UK's huvudkontor i ett par timmar. där hjälpte jag, och ungefär tio andra volontärer, till med att packa upp tidningar och lägga dem i kuvert osv. fick även vegansk chokladtårta och gott kaffe, och hade diskussioner om allt från Justin Bieber till människors syn på duvor här i stan. två timmar väl spenderade, om ni frågar mig!

nu ska jag sova, för imorgon är ännu en ledig dag och jag har en hel del planer. puss.

namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras ej)

blogg/URL:

kommentar:

Trackback