Fin vy från Lejonbacken.

Helgen som gått har spenderats i Stockholm mest hela tiden. På fredag åkte jag in med mamma och vi hade en dag tillsammans på stan, gick i lite butiker och åt världens godaste avokado-mackor på Voltaire i Pub-huset (ni måste gå dit om ni får chansen, så himla bra mat och supergoda färska juicer)!

På lördag åkte jag in ensam för att handla lite grejer som jag bara kan få tag på i Sverige, typ Proffs hårspray och smink från Isadora eller Lumene, och på kvällen åkte jag hem till Angelica. Hon, jag, Charlie, och Simon spelade olika tv-spel hela kvällen och hade hur roligt som helst! Bäst var Just Dance till Wii U, roligaste dansspelet jag någonsin testat.

På söndag så vaknade jag hemma hos Angelica, och efter lite häng med henne åkte jag in till stan ännu en gång. Gick igenom Gamla Stan och kollade in lite gator som jag tidigare inte sett, vilket var himla fint. Sedan fick jag nästan springa till tåget, för jag skulle hem och ha familjemiddag. Bra helg iallafall!
 
Årets julgran hemma hos mamma går i rött och guld, med lite inslag av silver i en girland som tydligen tvunget skulle med. Lite polkagrisar och annat krams fick vi plats med också. Finfint!

Jag är alltså hemma i Sverige nu och har varit det i en vecka, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om någonting alls. Ena stunden så älskar jag allt och tänker "nej, om man ändå skulle flytta till Stockholm", för att i andra stunden vilja köpa en sista minuten-biljett tillbaka till London.

Än så länge har jag iallafall hunnit fira jul hemma hos farmor och farfar, hälsat på mormor, umgåtts med familjen, besökt huvudstaden, varit hos tandläkaren två(!) gånger, hittat nya favorit-chips och ätit pizza, samt bara varit i mitt gamla rum och gått igenom massor av gamla saker. Jag har även saknat mina finaste rätt så mycket, och saknaden efter pojkvännen börjar bli nästintill outhärdlig.
Annars så har jag det rätt så bra här hemma.
Lagom till jul så kommer H&M med bästa klappen; nyheten om att de helt och hållet ska sluta använda angora-ull i sina kläder! Så himla fint att de faktiskt tar ansvar och väljer att lägga ned produktionen, då de upptäckt att ullen kommit från fabriker/farmer med helt sinnesjuka förhållanden för de små kaninerna. Jag hoppas att ni alla har läst om videon som PETA släppte för ungefär en månad sedan, som jag såg ca två minuter av innan jag gick i bitar och grät. Så sjukt hemskt!

H&M har sedan tidigare varit noga med vad för slags ull, dun, och skinn de använder i sina produkter, och jag blir glad av att se att de fortfarande strävar efter hög standard och rättvisa källor. Läs mer här (kika under "sustainability").
Imorgon flyger jag hem till Sverige och jag har inte riktigt insett det än. Jag längtar som sjutton, men samtidigt så saknar jag alla här redan. Han pussade hela mitt ansikte och kramade mig extra länge även fast han var sen till jobbet. Jag måste gå och sova, men jag är inte redo för morgondagen. Så lycklig, ändå.

Kanske inte den mest juliga låten (om man jämför med alla av Bing Crosby och Nat King Cole som jag lyssnar på dygnet runt nu), men den känns rätt eftersom jag åker hem till jul! Om bara 18 dagar sitter jag på planet som ska ta mig över havet och till familjen. Åh, vad jag längtar!

Hela livet och allting är stressigt och lite ångestfullt just nu, därav ingen uppdatering här eller typ något annat än jobb egentligen. Men nu är det december och nu ska jag bli glad igen. Puss.