Jag har varit sjuk och sängliggandes i ett par dagar för mycket nu, men äntligen så börjar jag må bättre. Tog mig igenom säsong ett och de första avsnitten av säsong två av The Carrie Diaries på en dag typ, och måste erkänna att jag gillade serien väldigt mycket. Annars så har jag mest sovit eller hinkat i mig citronvatten. Jag hostar dock fortfarande så hårt att lungorna svider, men jag är pigg och glad ändå!

Nu så har jag hur som helst fem lediga dagar att se fram emot, och OM jag ser fram emot dem! Ikväll så kommer min mamma och min lillebror hit, och det ska bli så fint att se dem igen! Vi ska hänga i staden och på söndag är det Vans Warped Tour som gäller. Fast på lördag tar jag en liten dagstripp till Brighton med Fredrik, för det råkar vara så att vi har varit tillsammans i hela sex månader då. Himla bra helg, alltså.
Nu har det varit tyst här igen ett tag, men det betyder inte att min vardag har varit det. Oktober har blivit november, det har varit halloween med skräckfilmsmaraton, jag rockar baren på jobbet men är ändå lite less på hela grejen (fast hoppas att det mest beror på höstdepp), har börjat planera alla julklappar som jag ska fixa, jag har bestämt mig för att ljusa upp mitt mörkbruna hår och försöka få till något som liknar min naturliga mörkblonda färg istället, samt lite annat bra och dåligt.

Idag är det iallafall måndag och jag är ledig hela dagen! Min plan är att snart ta bussen till Westfield-gallerian i Stratford för en liten runda i några butiker, och sedan ska jag mest hänga hemma och vänta på grabben min som kommer hit ikväll efter jobbet. Helt okej fin dag ändå.