hälsningar från Koh Samet, Thailand! sitter just nu på stranden, äter goda frukter, provar på olika meditationstekniker, och försöker att njuta av nuet. det är hur varmt som helst här, och helt ärligt så saknar jag kyliga London lite grann ... fast jag har det rätt så fint här ändå. puss.


hej från Sverige; här sitter jag i mitt gamla rum, lyssnar sönder denna, målar naglarna, och försöker att bestämma vilka solglasögon jag ska packa med inför imorgon. om tolv timmar så är jag och mamma på väg till Thailand, och livet kunde inte kännas mycket bättre just nu! jag ville mest bara säga att resan hit gick bra och att det är himla skönt att träffa familjen igen (bortsett från pappa som hänger i Japan just nu). hörs från andra sidan globen om några dagar eller så! puss.
okej, nu så har jag officiellt semester och det känns så pinsamt bra. när klockan slog fyra så var jag ute ur restaurangen, drog några timmar på stan, och hamnade sedan på en mysig pub i Soho. hängde med ett par bekanta och snackade med en fin grabb, och efter tre glas rödvin (som jag tydligen tycker om nu, vet inte alls hur det hände) så vågade jag fråga efter hans nummer, vilket han mer än gärna gav till mig. så när jag kommer tillbaka från det varma landet på andra sidan ska vi ses och jag längtar helt ärligt redan. det känns rätt så skönt att ha något att se fram emot faktiskt, annat än julpyssel och mys i min stad. det var även hur fint som helst att vissa på jobbet sade att de kommer sakna mig nu när jag är borta. jag som inte trodde att folk skulle bry sig direkt, annat än att vissa måste jobba lite extra, men så fel hade jag, och det känns bra.

hur som helst, klockan är nu efter elva på natten och jag borde krypa till sängs. har knappt börjat packa, men ska åka vid tolv imorgon ... så planen är att gå upp rätt så tidigt och fixa allting då istället. jag är fortfarande lite onykter, på tre glas och ingen middag. puss, hörs från Sverige.

borsett från en liten obsession av grabbarna på bilden (Wild Beasts), så har jag även börjat lyssna på band som The Smiths och The National, samt lite folk-inspirerad alternativ indie-typ av musik. tack vare vår playlist på jobbet så har jag upptäckt massvis med nya band och fått ett par nya favoriter! om ni har Spotify och är nyfikna på vad vi spelar på jobbet så har jag slängt ihop en playlist med några av de bästa låtarna här.

hur som helst, nu ska jag gå till tatueringsstudion en sväng innan det är dags att återvända till restaurangen. puss.


bio idag igen. The Perks Of Being A Wallflower igen. grinade mig igenom hela filmen igen. älskade den, om möjligt, ännu mer.
annars så har jag sovit, köpt de gosigaste sockorna i världen, invigt min nya kappa (som är brun och inte svart för en gångs skull), pratat med en främling i rulltrappan på en tunnelbanestation, samt bokat en flygbiljett hem till Sverige med avresa nu på fredag. rätt så bra dag ändå, mhm.
förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag jobbar varje dag just nu och har knappt tid eller ork att göra något annat. hade det inte varit för Ally, som sade att hon kunde ta mitt skift nu på söndag, så hade jag jobbat varje dag fram tills fredag nästa vecka. det är åtta dagar i rad, och bara kvälls- eller dubbelskift, vilket är alldeles för mycket (både fysiskt och psykiskt). visserligen går jag på semester nästa fredag, men bara för att jag kommer vara ledig i typ tre veckor så betyder ju inte det att jag kan jobba hur mycket som helst innan. nåväl, problemet är löst nu iallafall.

hur som helst; om ungefär en timme så ska jag vara på jobbet igen, så jag måste börja fixa mig snart. hoppas att du får en bra helg. puss.
det blev inga fyrverkerier eller brasor för mig den här kvällen trots allt. kände inte för att dra dit ensam, så jag blev kvar i lägenheten istället. har pepsi och lucky strikes iallafall, för det är en sådan kväll då jag är både glad och ledsen fast jag vet inte riktigt hur det funkar att vara både och samtidigt. jag har så många tankar och funderingar, men om jag skrev ut allting här för andra att läsa så skulle de nog bara tycka att jag var knäpp. jag vet inte, men nu ska jag sätta mig utanför dörren och åtminstone lyssna på fyrverkerierna. bättre än inget.
"remember, remember the Fifth of November, the gunpowder treason and plot, I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot" - det är alltså den dagen på året. Guy Fawkes Night, Bonfire Night, the Fifth of November ... eller i mitt fall; måndag. jag är ledig från jobbet både idag och imorgon, och det är så himla skönt! dock jobbar jag onsdag till söndag, men det ska nog gå bra. Liva är tillbaka från sin semester nu också, så det ska bli fint att få träffa henne igen. hur som helst, senare idag så har jag tänkt ta mig till Waltham Forest för att kika på fyrverkerier och grejer, men innan dess så ska jag nog mest bara mysa lite här hemma. det behövs. puss.


idag efter jobbet gick jag på bio och såg denna film. helt ensam, men det var nog bäst så egentligen - grät mig liksom igenom i princip hela filmen (skojar inte, det var nästan illa ett tag). att säga att jag älskade den räcker inte riktigt till, för den var bäst och en helt underbar filmversion av boken även fast Sam inte hade långt hår och gröna ögon, eller att restaurangen hette Kings och inte Big Boy, eller att de hade kortat ned relationsgrejen mellan Charlie och hans lärare; trots små detaljer som jag älskade i boken, så var den helt fantastisk. första scenen och sista scenen var nog de finaste, fast en viss scen i Sam's rum var också en favorit. jag vill vara vän med Charlie, Patrick, och Sam. love always.

det här årets kanske bästa månad tog sin början idag; det är den finaste årstiden, det är ett utav mina favoritnummer, det är inte alls långt kvar till julen, och i år så tar jag flyget till Thailand i två veckor. längtar så otroligt mycket till det sistnämnda där - drar alltså om ett par veckor, bara jag och mamma, till ett av världens härligaste länder. har varit där fem gånger tidigare, då min farbror bor i Bangkok och vi alltid får bo gratis hos honom. så en vecka i storstaden, och en vecka på stranden. ja tack.

hur som helst, idag är det alltså torsdag och jag har ännu en ledig dag (jobbar dock hela helgen). om ett par timmar så ska jag till tatueringsstudion igen, då vi ska fylla i lite grejer på min senaste. kanske så ska vi även snacka lite om uppkommande projekt.